Біохімія молока і молочних продуктів
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біохімія молока і молочних продуктів
|
|
Creator |
Крамаренко, Олександр Сергійович
Крамаренко, Александр Сергеевич Kramarenko, Alexander |
|
Subject |
зміна властивостей молока
аналіз сировини проведення технологічного процесу стандартність і якість готової продукції технологічні процеси виробництва молочних продуктів випуск високоякісної продукції складові частини молока хімічний склад молока |
|
Description |
Здобувачам вищої освіти важливо усвідомити, що технологічні процеси виробництва молочних продуктів базуються на глибокій науковій основі, що дає змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної продукції, впроваджувати безвідхідну технологію, комплексно використовувати складові частини молока. Вивчення предмету «Біохімія молока та молочних продуктів» слід здійснювати у тісному зв’язку з такими предметами, як «Органічні хімія», «Фізична і колоїдна хімія», «Мікробіологія молока і молочних продуктів», «Технологія виробництва молока та молочних продуктів», «Технологія переробки продукції тваринництва», «Технологічне обладнання переробки молока». |
|
Date |
2017-06-02T06:29:26Z
2017-06-02T06:29:26Z 2017 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Біохімія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. : О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 75 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2031 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|