Запис Детальніше

Біохімія молока і молочних продуктів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біохімія молока і молочних продуктів
 
Creator Крамаренко, Олександр Сергійович
Крамаренко, Александр Сергеевич
Kramarenko, Alexander
 
Subject зміна властивостей молока
аналіз сировини
проведення технологічного процесу
стандартність і якість готової продукції
технологічні процеси виробництва молочних продуктів
випуск високоякісної продукції
складові частини молока
хімічний склад молока
 
Description Здобувачам вищої освіти важливо усвідомити, що технологічні
процеси виробництва молочних продуктів базуються на глибокій науковій
основі, що дає змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної
продукції, впроваджувати безвідхідну технологію, комплексно
використовувати складові частини молока. Вивчення предмету «Біохімія
молока та молочних продуктів» слід здійснювати у тісному зв’язку з
такими предметами, як «Органічні хімія», «Фізична і колоїдна хімія»,
«Мікробіологія молока і молочних продуктів», «Технологія виробництва
молока та молочних продуктів», «Технологія переробки продукції
тваринництва», «Технологічне обладнання переробки молока».
 
Date 2017-06-02T06:29:26Z
2017-06-02T06:29:26Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Біохімія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. : О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 75 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2031
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет