Запис Детальніше

Стандартизація продукції та послуг

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стандартизація продукції та послуг
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Гроза, Варвара Ігорівна
Гроза, Варвара Игоревна
Groza, Varvara
 
Subject Стандартизація
Національна система стандартизації
Органи та служби стандартизації
види стандартів
Система показників якості
Визначення рівня якості
Функції служб якості
якість товарів і послуг
 
Description У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості
м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення
м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу
виготовлення м’ясопродуктів.
 
Date 2017-06-14T12:33:12Z
2017-06-14T12:33:12Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Стріха Л. О. Стандартизація продукції та послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко, В. І. Гроза. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 80 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2107
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет