Зберігання та контроль якості кормів
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зберігання та контроль якості кормів
|
|
Creator |
Кравченко, Олена Олександрівна
Кравченко, Елена Александровна Kravchenko, Helen |
|
Subject |
якість корму
Якість зеленої маси поживність силосу проби корму проби грубих кормів проби концентрованих кормів зелений корм Органолептична оцінка силосу оцінка сінажу |
|
Description |
Якість зеленої маси доцільно контролювати протягом всього періоду використання. Основний показник якості – вміст сухої речовини та її склад. У міру росту в рослинах визначають вміст протеїну, білка, нітратів, нітритів, каротину та деякі інші показники. При заготівлі грубих кормів основну увагу приділяють вологості маси. У разі закладання в скирти або сховища маси з підвищеною вологістю в кормах розвиваються плісеневі гриби та інші мікроорганізми, що призводить до накопичення в них мікотоксинів. |
|
Date |
2017-06-15T07:25:32Z
2017-06-15T07:25:32Z 2017 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 96 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2118 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|