Запис Детальніше

Зберігання та контроль якості кормів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зберігання та контроль якості кормів
 
Creator Кравченко, Олена Олександрівна
Кравченко, Елена Александровна
Kravchenko, Helen
 
Subject якість корму
Якість зеленої маси
поживність силосу
проби корму
проби грубих кормів
проби концентрованих кормів
зелений корм
Органолептична оцінка силосу
оцінка сінажу
 
Description Якість зеленої маси доцільно контролювати протягом всього
періоду використання. Основний показник якості – вміст сухої
речовини та її склад. У міру росту в рослинах визначають вміст
протеїну, білка, нітратів, нітритів, каротину та деякі інші показники.
При заготівлі грубих кормів основну увагу приділяють вологості
маси. У разі закладання в скирти або сховища маси з підвищеною
вологістю в кормах розвиваються плісеневі гриби та інші
мікроорганізми, що призводить до накопичення в них мікотоксинів.
 
Date 2017-06-15T07:25:32Z
2017-06-15T07:25:32Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 96 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2118
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет