Запис Детальніше

Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин
 
Creator Галушко, Ірина Анатоліївна
Галушко, Ирина Анатолиевна
Galushko, Irina
 
Subject Мікрофлора травного тракту
механізми синтезу компонентів молока
Хімічний склад молозива
Хімічний склад яєць
Хімічний склад меду
Амінокислотний склад м’яса
Стимуляція травлення
продуктивність тварин
Хімічний склад хутра
 
Description Дисципліна вивчає фізико­хімічні властивості поживних і
біологічно активних речовин кормів та кормових добавок, їх вплив на
процеси травлення тварин; поглиблює знання з питань онтогенезу молочної
залози, вивчення механізму утворення молока, впливу стимуляторів
молочної продуктивності на секрецію молока, його якість, біологічні та
технологічні властивості; вивчає біологічні основи формування м‘ясної,
яєчної, шкіряної, вовнової продуктивності тварин, зокрема структуру та
формування продукції, фактори впливу на біосинтез і якість продукції;
вивчає теоретичні та практичні питання регулювання та стимуляції медової
продуктивності бджіл; вивчає інтер'єрні показники та їх використання для
прогнозування продуктивності тварин.
 
Date 2017-06-30T07:12:40Z
2017-06-30T07:12:40Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. І. А. Галушко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 227 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2158
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет