Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин
|
|
Creator |
Галушко, Ірина Анатоліївна
Галушко, Ирина Анатолиевна Galushko, Irina |
|
Subject |
Мікрофлора травного тракту
механізми синтезу компонентів молока Хімічний склад молозива Хімічний склад яєць Хімічний склад меду Амінокислотний склад м’яса Стимуляція травлення продуктивність тварин Хімічний склад хутра |
|
Description |
Дисципліна вивчає фізикохімічні властивості поживних і біологічно активних речовин кормів та кормових добавок, їх вплив на процеси травлення тварин; поглиблює знання з питань онтогенезу молочної залози, вивчення механізму утворення молока, впливу стимуляторів молочної продуктивності на секрецію молока, його якість, біологічні та технологічні властивості; вивчає біологічні основи формування м‘ясної, яєчної, шкіряної, вовнової продуктивності тварин, зокрема структуру та формування продукції, фактори впливу на біосинтез і якість продукції; вивчає теоретичні та практичні питання регулювання та стимуляції медової продуктивності бджіл; вивчає інтер'єрні показники та їх використання для прогнозування продуктивності тварин. |
|
Date |
2017-06-30T07:12:40Z
2017-06-30T07:12:40Z 2017 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. І. А. Галушко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 227 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2158 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|