Запис Детальніше

Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства?

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства?
 
Creator Малиновська, М. Д.
Malynovska, M.
 
Contributor Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник
Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель
Nazarenko, Inna, scientific director
 
Subject молоко
склад молока
якість
фальсифікація
 
Description Малиновська М. Д. Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства?
/ М. Д. Малиновська // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 154-159.
Досліджено якісні й органолептичні показники молока коров’ячого незбираного, яке потрапляє на переробку до ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» з приватних господарств, щодо його фальсифікації водою, содою та незбираним молоком та порівняно із показниками стандарту.
Миколаївський національний аграрний університет
 
Date 2018-03-14T12:48:04Z
2018-03-14T12:48:04Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2912
 
Language other
 
Format application/pdf