Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства?
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства?
|
|
Creator |
Малиновська, М. Д.
Malynovska, M. |
|
Contributor |
Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник
Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель Nazarenko, Inna, scientific director |
|
Subject |
молоко
склад молока якість фальсифікація |
|
Description |
Малиновська М. Д. Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства? / М. Д. Малиновська // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 154-159. Досліджено якісні й органолептичні показники молока коров’ячого незбираного, яке потрапляє на переробку до ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» з приватних господарств, щодо його фальсифікації водою, содою та незбираним молоком та порівняно із показниками стандарту. Миколаївський національний аграрний університет |
|
Date |
2018-03-14T12:48:04Z
2018-03-14T12:48:04Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2912
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|