Запис Детальніше

Відгодівельні та м’ясні якості свиней різних класів розподілу

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Відгодівельні та м’ясні якості свиней різних класів розподілу
Откормочные и мясные качества свиней различных классов распределения
Feed and meat qualities of pigs of different distribution classes
 
Creator Коваленко, Віталій Петрович
Максимов, Павло Дмитрович
Баркарь, Євген Володимирович
Коваленко, Виталий Петрович
Максимов, Павел Дмитриевич
Баркарь, Евгений Владимирович
Kovalenko, Vitalii
Maksymov, Pavlo
Barkar, Evgen
 
Subject Свині
велика біла порода
класи розподілу
відгодівельні якості
м’ясні якості
Свиньи
крупная белая порода
классы распределения
откормочные качества
мясные качества
Pigs
large white breed
distribution classes
fattening qualities
meat qualities
 
Description Вивчено відгодівельні та м’ясні якості свиней різних класів розподілу за живою масою при народженні. Доведено перевагу тварин класу М+ за скоростиглістю при порівняно вищих середньодобових приростах. Туші свиней класу М+ відрізнялися більшім вмістом м’яса порівняно з тушами тварин інших груп.
Изучены откормочные и мясные качества свиней различных классов распределения по живой массе при рождении. Доказано преимущество животных класса М+ по скороспелости при сравнительно высших среднесуточных приростах. Туши свиней класса М+ отличались большим содержанием мяса в сравнении с тушами животных других групп.
Fattening and meat qualities o f pigs o f different distributing classes by living mass at birth have studied. Advantage o f animals o f the class M+ by precocity at comparatively higher average daily increases have proved. Carcasses o f pigs o f the class M+ were different by large maintenance o f meat by comparison to carcasses of animals other groups.
 
Date 2018-03-07T10:25:15Z
2018-03-07T10:25:15Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Коваленко В. П. Відгодівельні та м’ясні якості свиней різних класів розподілу / В. П. Коваленко, П. Д. Максимов, Є. В. Баркарь // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини.– Харків : Золоті сторінки, 2007. - Вип. 15 (40). - Ч. 1 : Сільськогосподарські науки, Т. 1 : Новітні технології в свинарстві – сучасний стан і перспективи : міжнар. наук.-практ. конф. / М-во аграр. політики України ; Харк. держ. зоовет. акад. – С. 9-12.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2827
 
Language other
 
Format application/pdf