Запис Детальніше

Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом
 
Creator Лещенко, В. В.
Leshchenko, V.
 
Contributor Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник
Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель
Nazarenko, Inna, scientific director
 
Subject молоко
казеїн
бактерії
заквашування
 
Description Лещенко В. В. Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом / В. В. Лещенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 134-140.
Досліджено етапи виробництва йогурту резервуарним способом. Проведено аналіз фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників виготовленого продукту. Встановлено, що продукція відповідає всім вимогам стандарту.
Миколаївський національний аграрний університет
 
Date 2018-03-14T12:24:13Z
2018-03-14T12:24:13Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909
 
Language other
 
Format application/pdf