Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом
|
|
Creator |
Лещенко, В. В.
Leshchenko, V. |
|
Contributor |
Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник
Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель Nazarenko, Inna, scientific director |
|
Subject |
молоко
казеїн бактерії заквашування |
|
Description |
Лещенко В. В. Аналіз технології виробництва йогурту резервуарним способом / В. В. Лещенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 134-140.
Досліджено етапи виробництва йогурту резервуарним способом. Проведено аналіз фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників виготовленого продукту. Встановлено, що продукція відповідає всім вимогам стандарту. Миколаївський національний аграрний університет |
|
Date |
2018-03-14T12:24:13Z
2018-03-14T12:24:13Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2909
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|