Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна
|
|
Creator |
Ткаченко, М. В.
Tkachenko, M. |
|
Contributor |
Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель Strikha, Ludmila, scientific director |
|
Subject |
можливі небезпечні чинники
біологічні небезпечні чинники хімічні небезпечні чинники фізичні небезпечні чинники технологічний процес потенційна небезпека джерело небезпеки |
|
Description |
Ткаченко М. В. Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна / Ткаченко М. В. // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 208-213.
У статті досліджено роль системи НАССР аналізування небезпечних чинників і критичні точки керування, встановлено можливі небезпечні чинники, які можуть виникнути і потенційні небезпеки та джерело небезпеки при приготуванні тіста і при виробництві хліба. Миколаївський національний аграрний університет |
|
Date |
2018-03-15T09:21:05Z
2018-03-15T09:21:05Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2923
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|