Запис Детальніше

Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна
 
Creator Ткаченко, М. В.
Tkachenko, M.
 
Contributor Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
 
Subject можливі небезпечні чинники
біологічні небезпечні чинники
хімічні небезпечні чинники
фізичні небезпечні чинники
технологічний процес
потенційна небезпека
джерело небезпеки
 
Description Ткаченко М. В. Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошна / Ткаченко М. В. // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 208-213.
У статті досліджено роль системи НАССР аналізування небезпечних чинників і критичні точки керування, встановлено можливі небезпечні чинники, які можуть виникнути і потенційні небезпеки та джерело небезпеки при приготуванні тіста і при виробництві хліба.
Миколаївський національний аграрний університет
 
Date 2018-03-15T09:21:05Z
2018-03-15T09:21:05Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2923
 
Language other
 
Format application/pdf