Запис Детальніше

Оцінка кількісних показників варених ковбас, виготовлених на основі одного фаршу

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка кількісних показників варених ковбас, виготовлених на основі одного фаршу
 
Creator Хомик, О. В.
Khomyk, O.
 
Contributor Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
 
Subject маса
варені ковбаси
показник мінливості
вихід готової продукції
втрати при термічній обробці
 
Description Хомик О. В. Оцінка кількісних показників варених ковбас, виготовлених на основі одного фаршу / О. В. Хомик // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 225-230.
У статті викладено результати досліджень показників зміни маси варених ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу. Доведено, що технологія єдиного фаршу сприяє отриманню стабільних показників маси ковбасних виробів після їхньої термічної обробки, виходу готової продукції та сталість показників мінливості змін маси при виробництві ковбас.
Миколаївський національний аграрний університет
 
Date 2018-03-15T10:17:25Z
2018-03-15T10:17:25Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2926
 
Language other
 
Format application/pdf