Оцінка кількісних показників варених ковбас, виготовлених на основі одного фаршу
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка кількісних показників варених ковбас, виготовлених на основі одного фаршу
|
|
Creator |
Хомик, О. В.
Khomyk, O. |
|
Contributor |
Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель Strikha, Ludmila, scientific director |
|
Subject |
маса
варені ковбаси показник мінливості вихід готової продукції втрати при термічній обробці |
|
Description |
Хомик О. В. Оцінка кількісних показників варених ковбас, виготовлених на основі одного фаршу / О. В. Хомик // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 225-230.
У статті викладено результати досліджень показників зміни маси варених ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу. Доведено, що технологія єдиного фаршу сприяє отриманню стабільних показників маси ковбасних виробів після їхньої термічної обробки, виходу готової продукції та сталість показників мінливості змін маси при виробництві ковбас. Миколаївський національний аграрний університет |
|
Date |
2018-03-15T10:17:25Z
2018-03-15T10:17:25Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2926
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|