Запис Детальніше

Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини
 
Creator Чернухіна, Т. В.
Chernukhina, T.
 
Contributor Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
 
Subject соління
шприцювання
активна кислотність
якісні показники
фізико-хімічні показники
тендеризація
масування
 
Description Чернухіна Т. В. Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини / Т. В. Чернухіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 231-235.
Розглянуто один з основних технологічних засобів, який забезпечує споживчі властивості солених продуктів процес соління м'яса. Доведено,що застосована технологія обробки сировини по-різному впливає на фізико-хімічні показники продуктів із яловичини
Миколаївський національний аграрний університет
 
Date 2018-03-15T10:25:49Z
2018-03-15T10:25:49Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2927
 
Language other
 
Format application/pdf