Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини
|
|
Creator |
Чернухіна, Т. В.
Chernukhina, T. |
|
Contributor |
Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель Strikha, Ludmila, scientific director |
|
Subject |
соління
шприцювання активна кислотність якісні показники фізико-хімічні показники тендеризація масування |
|
Description |
Чернухіна Т. В. Оцінка фізико хімічних показників продуктів із яловичини / Т. В. Чернухіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 231-235.
Розглянуто один з основних технологічних засобів, який забезпечує споживчі властивості солених продуктів процес соління м'яса. Доведено,що застосована технологія обробки сировини по-різному впливає на фізико-хімічні показники продуктів із яловичини Миколаївський національний аграрний університет |
|
Date |
2018-03-15T10:25:49Z
2018-03-15T10:25:49Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2927
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|