Запис Детальніше

Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти
 
Creator Шопіна, А. Ю.
Shopina, A.
 
Contributor Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник
Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель
Nazarenko, Inna, scientific director
 
Subject система НАССР
безпечність
підприємство
управління якістю
 
Description Шопіна А. Ю. Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти / А. Ю. Шопіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 236-240.
У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування принципів HACCP при виробництві томатної пасти. Використання коригувальних дій, що сформовані в межах аналізу КТК для підприємства, виробляючого томатну пасту, дозволяє зробити суттєвий крок до впровадження принципів НАССР на виробництві.
Миколаївський національний аграрний університет
 
Date 2018-03-15T10:55:28Z
2018-03-15T10:55:28Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928
 
Language other
 
Format application/pdf