Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти
|
|
Creator |
Шопіна, А. Ю.
Shopina, A. |
|
Contributor |
Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник
Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель Nazarenko, Inna, scientific director |
|
Subject |
система НАССР
безпечність підприємство управління якістю |
|
Description |
Шопіна А. Ю. Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти / А. Ю. Шопіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 236-240.
У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування принципів HACCP при виробництві томатної пасти. Використання коригувальних дій, що сформовані в межах аналізу КТК для підприємства, виробляючого томатну пасту, дозволяє зробити суттєвий крок до впровадження принципів НАССР на виробництві. Миколаївський національний аграрний університет |
|
Date |
2018-03-15T10:55:28Z
2018-03-15T10:55:28Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|