Технологія виробництва продукції тваринництва
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції тваринництва
|
|
Creator |
Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна Patreva, Ludmila Коваль, Ольга Анатоліївна Коваль, Ольга Анатольевна Koval, Olga |
|
Subject |
перспективи розвитку галузей тваринництва
види продукції тваринництва методи селекції та розведення тварин Продукція тваринництва породи молочної та м’ясної худоби Основні породи свиней Оцінка екстер’єру тварин Селекція в тваринництві |
|
Description |
У вирішенні цих завдань виключної важливості набувають професійний рівень підготовки фахівців, ефективність використання ними у практичній роботі знань з виробництва продукції тваринництва. Систему знань з цих питань здобувачі вищої освіти отримують при вивченні курсу «Технологія виробництва продукції тваринництва», який є базовою дисципліною для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 – «Менеджмент». В системі підготовки фахівців з економічних спеціальностей дисципліна «Технологія виробництва продукції тваринництва» є теоретичною основою для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока, вовни, яєць та інших видів тваринницької продукції, а також для впровадження заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва. |
|
Date |
2018-03-19T08:06:37Z
2018-03-19T08:06:37Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" заочної форми навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 39 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2939 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|