Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції тваринництва

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції тваринництва
 
Creator Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Olga
 
Subject перспективи розвитку галузей тваринництва
види продукції тваринництва
методи селекції та розведення тварин
Продукція тваринництва
породи молочної та м’ясної худоби
Основні породи свиней
Оцінка екстер’єру тварин
Селекція в тваринництві
 
Description У вирішенні цих завдань виключної важливості набувають
професійний рівень підготовки фахівців, ефективність використання
ними у практичній роботі знань з виробництва продукції
тваринництва. Систему знань з цих питань здобувачі вищої освіти
отримують при вивченні курсу «Технологія виробництва продукції
тваринництва», який є базовою дисципліною для здобувачів вищої
освіти спеціальності 073 – «Менеджмент». В системі підготовки
фахівців з економічних спеціальностей дисципліна «Технологія
виробництва продукції тваринництва» є теоретичною основою для
вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при
виробництві м’яса, молока, вовни, яєць та інших видів тваринницької
продукції, а також для впровадження заходів, спрямованих на
зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її
виробництва.
 
Date 2018-03-19T08:06:37Z
2018-03-19T08:06:37Z
2018
 
Type Other
 
Identifier Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" заочної форми навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 39 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2939
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет