Технологія виробництва продукції птахівництва
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції птахівництва
|
|
Creator |
Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна Patreva, Ludmila Коваль, Ольга Анатоліївна Коваль, Ольга Анатольевна Koval, Olga |
|
Subject |
Стан галузі птахівництва
Хімічний склад яєць яйцева продуктивність Хімічний склад м’яса м’ясна продуктивність Класифікація порід Методи розведення методи селекції Технологія інкубації Нормування поживних речовин Класифікація кормів Технологія годівлі Вирощування молодняку |
|
Description |
У 13 лекціях викладено стислий виклад курсу «Технологія виробництва продукції птахівництва», який надає здобувачам вищої освіти уяву про структуру, обсяг і зміст окремих розділів дисципліни, а також забезпечує краще планування самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час опанування курсу. Розраховано на здобувачів вищої освіти аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (спеціальність – 204 (6.090102) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»), аспірантів, науковців, спеціалістів у напряму виробництва продукції птахівництва. |
|
Date |
2018-03-20T11:32:43Z
2018-03-20T11:32:43Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Патрєва Л. С. Технологія виробництва продукції птахівництва : курс лекцій / Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Миколаїв : МНАУ, 2018. — 248 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|