Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції птахівництва

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції птахівництва
 
Creator Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Olga
 
Subject Стан галузі птахівництва
Хімічний склад яєць
яйцева продуктивність
Хімічний склад м’яса
м’ясна продуктивність
Класифікація порід
Методи розведення
методи селекції
Технологія інкубації
Нормування поживних речовин
Класифікація кормів
Технологія годівлі
Вирощування молодняку
 
Description У 13 лекціях викладено стислий виклад курсу «Технологія виробництва продукції птахівництва», який надає здобувачам вищої освіти уяву про структуру, обсяг і зміст окремих розділів дисципліни, а також забезпечує краще планування самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час опанування курсу.
Розраховано на здобувачів вищої освіти аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (спеціальність – 204 (6.090102) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»), аспірантів, науковців, спеціалістів у напряму виробництва продукції птахівництва.
 
Date 2018-03-20T11:32:43Z
2018-03-20T11:32:43Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Патрєва Л. С. Технологія виробництва продукції птахівництва : курс лекцій / Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Миколаїв : МНАУ, 2018. — 248 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет