Формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва
Formation of competitive advantages of producers of the market of production of vegetable growing |
|
Creator |
Лесік, Ірина Миколаївна
Лесик, Ирина Николаевна Lesik, Iryna |
|
Subject |
конкурентна перевага
потенціал ринок технологічна готовність глобалізація конкурентное преимущество потенциал рынок технологическая готовность глобализация competitive advantage potential market technological readiness globalization |
|
Description |
У статті розглянуто передумови формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва. Визначено потенційні можливості та обґрунтовано напрями їх реалізації, спрямовані на підвищення рівня конкурентоспроможності галузі овочівництва на внутрішньому та зовнішньому ринку. В статье рассмотрены предпосылки формирования конкурентных преимуществ на рынке продукции овощеводства. Определены потенциальные возможности и обоснованы направления их реализации, направленные на повышение уровня конкурентоспособности отрасли овощеводства на внутреннем и внешнем рынке. The article describes the prerequisites for the formation of competitive advantages in the market of vegetable growing products. The potential opportunities and the ways of their implementation which are aimed at improving the competitiveness of the vegetable production sector on the domestic and foreign markets are defined. |
|
Date |
2018-03-22T12:42:05Z
2018-03-22T12:42:05Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лесік І. М. Формування конкурентних переваг на ринку продукції овочівництва [Електронний ресурс] / І. М. Лесік // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2015. - Вип. 8. – С. 195-199.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|