Запис Детальніше

Сертифікація персоналу

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сертифікація персоналу
 
Creator Підпала, Тетяна Василівна
Подпалая, Татьяна Васильевна
Podpalaya, Tatiana
 
Subject Оцінювання персоналу
Атестація персоналу
Сертифікація керівників
оцінювання результатів тестування
результати праці персоналу
ділові якості
методи атестації персоналу
8. Мотивація персоналу
 
Description Сертифікація персоналу проводиться з метою офіційного підтвердження компетентності (кваліфікації, теоретичної та практичної підготовки) зазначеної особи в здійсненні конкретної діяльності на підставі Закону України «Про підтвердження відповідності».
Здобуття сертифіката компетентності аудитора є неодмінною умовою для здійснення ним робіт в галузі підтвердження відповідності продукції, послуг, систем управління якістю, систем управління безпечністю харчових продуктів (на підставі принципів НАССР), галузевих систем управління якістю, систем управління професійною безпекою та здоров’ям, систем управління навколишнім середовищем, атестації виробництва, для виконання ним своїх функцій і забезпечує необхідну впевненість в тому, що ці роботи будуть проводитись особою, яка має відповідну кваліфікацію, теоретичну і практичну підготовку та пройшла сертифікацію у встановленому порядку в органі з сертифікації персоналу.
 
Date 2018-03-23T09:05:25Z
2018-03-23T09:05:25Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Сертифікація персоналу : методичні рекомендації для практичних занять студентами спеціальності 8.18010010 – «Якість, стандартизація і сертифікація» / Т. В. Підпала. - Миколаїв : МНАУ, 2014. - 70 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3032
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет