Запис Детальніше

Технологія виробництва молока і яловичини

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва молока і яловичини
 
Creator Підпала, Тетяна Василівна
Подпалая, Татьяна Васильевна
Podpalaya, Tatiana
Цхвітава, Олександр Кіазович
Цхвитава, Александр Киазович
Tskhvitava, Alexandr
 
Subject Технологія виробництва
експлуатація худоби
динаміка росту телиць
ефективність вирощування ремонтних телиць
виробництво молока
Спосіб утримання
Жива масу поголів’я
 
Description Технологія виробництва – це перетворення корму за допомогою худоби певного типу у високоякісні продукти харчування і сировину для легкої промисловості. Тварини повинні виробляти велику кількість продуктів високої якості, що обумовлено їх особливостями. Біологічні особливості великої рогатої худоби проявляються в конкретних умовах годівлі, утримання та експлуатації тварин, крім того залежать від породних якостей і методів селекції. В умовах інтенсифікації галузі необхідно знати особливості різних технологій, організаційних форм ведення галузі з врахуванням різних форм власності. Особливу роль відіграє народногосподарське значення галузі, породоформування, породи великої рогатої худоби, селекційні процеси, які забезпечують генетичне поліпшення популяцій худоби з використанням комп’ютерних програм, досягнень сучасної селекції, вимоги до якості продукції, використання племінних ресурсів і енергозберігаючих технологій, які передбачають конкурентну організаційну форму виробництва молока та яловичини в кожному господарстві.
 
Date 2018-03-23T09:38:09Z
2018-03-23T09:38:09Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва молока і яловичини : методичні рекомендації для виконання курсового проекту студентами напряму підготовки 6.090102 – ТВППТ / Т. В. Підпала, О. К. Цхвітава. - Миколаїв : МНАУ, 2014. - 61 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3033
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет