Технологія виробництва молока і яловичини
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва молока і яловичини
|
|
Creator |
Підпала, Тетяна Василівна
Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana Цхвітава, Олександр Кіазович Цхвитава, Александр Киазович Tskhvitava, Alexandr |
|
Subject |
Технологія виробництва
експлуатація худоби динаміка росту телиць ефективність вирощування ремонтних телиць виробництво молока Спосіб утримання Жива масу поголів’я |
|
Description |
Технологія виробництва – це перетворення корму за допомогою худоби певного типу у високоякісні продукти харчування і сировину для легкої промисловості. Тварини повинні виробляти велику кількість продуктів високої якості, що обумовлено їх особливостями. Біологічні особливості великої рогатої худоби проявляються в конкретних умовах годівлі, утримання та експлуатації тварин, крім того залежать від породних якостей і методів селекції. В умовах інтенсифікації галузі необхідно знати особливості різних технологій, організаційних форм ведення галузі з врахуванням різних форм власності. Особливу роль відіграє народногосподарське значення галузі, породоформування, породи великої рогатої худоби, селекційні процеси, які забезпечують генетичне поліпшення популяцій худоби з використанням комп’ютерних програм, досягнень сучасної селекції, вимоги до якості продукції, використання племінних ресурсів і енергозберігаючих технологій, які передбачають конкурентну організаційну форму виробництва молока та яловичини в кожному господарстві.
|
|
Date |
2018-03-23T09:38:09Z
2018-03-23T09:38:09Z 2014 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологія виробництва молока і яловичини : методичні рекомендації для виконання курсового проекту студентами напряму підготовки 6.090102 – ТВППТ / Т. В. Підпала, О. К. Цхвітава. - Миколаїв : МНАУ, 2014. - 61 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3033 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|