Запис Детальніше

Стан мікроелементного забезпечення при вегетативно-судинних дисфункціях у дітей

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан мікроелементного забезпечення при вегетативно-судинних дисфункціях у дітей
 
Creator Сміян, Олександр Іванович
Смиян, Александр Иванович
Smiian, Oleksandr Ivanovych
Савельєва-Кулик, Наталія Олександрівна
Савельева-Кулик, Наталья Александровна
Savel'eva-Kulik, Natal'ja Aleksandrovna
 
Subject артерії
артерии
 
Description У монографії викладені дані про стан мікроелементного дисбалансу в генезі вегетативних дисфункцій. Широко подані огляд літературних даних про функціональні розлади в педіатричній практиці, сучасні погляди, етіопатогенез та дискусійні питання терапії вегетативних дисфункцій, інтегральні аспекти мікроелементології психоневротичного синдрому.
Описані дані власних досліджень із зазначенням особливостей клінічних та інструментальних даних у хворих без додаткових факторів ризику та у нащадків ліквідаторів на Чорнобильській атомній електростанції. Викладено аналіз отриманих результатів і показано вплив дисбалансу у мікроелементному забезпеченні у дітей на прояви широкого спектра функціональних змін у межах діагнозу вегетативно-судинної дисфункції. Запропоновані ефективні схеми призначення металовмісних препаратів у пацієнтів із вегетативними розладами.
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2012-05-29T10:17:34Z
2012-05-29T10:17:34Z
2012
 
Type Monograph
 
Identifier Сміян, О.І. Стан мікроелементного забезпечення при вегетативно-судинних дисфункціях у дітей [Текст]: монографія / О.І. Сміян, Н.О. Савельєва-Кулик. - Суми: СумДУ, 2012. - 98 с.
978-966-657-408-7
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/25692
 
Language uk