Запис Детальніше

Стратегічне управління підприємствами харчової галузі

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стратегічне управління підприємствами харчової галузі
Стратегическое управление предприятиями пищевой отрасли
Strategic business management of the food industry
 
Creator Довгаль, Олена Валеріївна
Довгаль, Елена Валериевна
Dovhal', Olena
 
Subject стратегічне управління
стратегія
базові стратегії
оперативне управління
стратегическое управление
стратегия
базовые стратегии
оперативное управление
strategic management
strategy
basic strategy
operational management
 
Description Досліджено теоретичні аспекти стратегічного управління підприємством. Розглянуто стратегію підприємства як
основу стратегічного планування. Наведено порівняльну характеристику стратегічного та оперативного управління
підприємством та розглянуто перехід з одного управління до іншого.
Исследованы теоретические аспекты стратегического управления предприятием. Рассмотрены стратегии предприятия как основу стратегического планирования. Приведена сравнительная характеристика стратегического и оперативного управления предприятием и рассмотрены переход из одного управления в другое.
The theoretical aspects of strategic management. Considered strategy of the enterprise as a basis for strategic planning. The
comparative characteristic of strategic and operational management and discussed the transition from one administration to another.
We characterize the application of strategic management. The classification of the basic strategies of enterprises. We describe
three levels of strategy. Characterized model strategy. The influence of strategic management at the company.
 
Date 2018-03-28T13:36:52Z
2018-03-28T13:36:52Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Довгаль О. В. Стратегічне управління підприємствами харчової галузі / О. В. Довгаль. // Ефективна економіка. - 2015. - № 1.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3087
 
Language other
 
Format application/pdf