Фактори впливу на економічну стійкість підприємств бджільництва, на прикладі господарств Дніпропетровської області
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фактори впливу на економічну стійкість підприємств бджільництва, на прикладі господарств Дніпропетровської області
|
|
Creator |
Довгаль, Олена Валеріївна
Довгаль, Елена Валериевна Dovhal', Olena |
|
Subject |
бджільництво
дослідження бджільництва медоносна рослинність підприємства бджільництва концентрація бджолосімей трудові ресурси людський чинник рівень продуктивності праці економічна стійкість фінансові ресурси підприємницька діяльність ринок цінних паперів |
|
Description |
На економічну стійкість та ефективність господарювання підприємств бджільництва впливає розвиток ринкових відносин. Ринок продукції бджільництва являє собою форму товарно- грошових відносин між виробниками і споживачами меду, воску, прополісу, пилку та інших продуктів підприємств бджільництва. Він є важливим елементом продовольчого ринку, що охоплює виробництво, розподіл, обмін і споживання продовольчої сировини і продуктів харчування. |
|
Date |
2018-03-29T12:18:58Z
2018-03-29T12:18:58Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Довгаль О. В. Фактори впливу на економічну стійкість підприємств бджільництва, на прикладі господарств Дніпропетровської області / О. В. Довгаль // Розвиток субʼєктів господарювання україни: сучасні реалії та перспективи: колективна монографія / за заг. ред. Л. М. Бандоріної, Л.М.Савчук. – Дніпро : Пороги, 2017. – С. 313-327.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3096 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|