Технологія переробки зерна
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки зерна
|
|
Creator |
Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan |
|
Subject |
зерно
технологія переробки продукція рослинництва зернопереробна промисловість |
|
Description |
Зерно і вироблені з нього продукти: борошно, крупа і хліб овіяні легендарною славою практично усіх поколінь людей, що коли-небудь жили на Планеті Земля. Скільки прислів'їв, пісень, заповітів, що прославляють хліб і людей, які його вирощують та обробляють. В чому причина такого ставлення людей до зерна та хліба необхідно знати усім, а особливо тим, хто присвятив своє життя їх Величностям. |
|
Date |
2018-03-27T09:48:22Z
2018-03-27T09:48:22Z 2014 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Дудяк, І. Д. Технологія переробки зерна [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій 5-го і 6-го курсів денної форми навч. з спец. 8.09010101 "Агрономія" / І. Д. Дудяк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 148 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3071 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|