Запис Детальніше

Технологія переробки зерна

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки зерна
 
Creator Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
 
Subject зерно
технологія переробки
продукція рослинництва
зернопереробна промисловість
 
Description Зерно і вироблені
з нього продукти: борошно, крупа і хліб овіяні легендарною славою
практично усіх поколінь людей, що коли-небудь жили на Планеті
Земля. Скільки прислів'їв, пісень, заповітів, що прославляють хліб і
людей, які його вирощують та обробляють. В чому причина такого ставлення людей до зерна та хліба
необхідно знати усім, а особливо тим, хто присвятив своє життя їх
Величностям.
 
Date 2018-03-27T09:48:22Z
2018-03-27T09:48:22Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Дудяк, І. Д. Технологія переробки зерна [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій 5-го і 6-го курсів денної форми навч. з спец. 8.09010101 "Агрономія" / І. Д. Дудяк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 148 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3071
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет