Технологія переробки винограду
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки винограду
|
|
Creator |
Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна Nikonchuk, Nataliya |
|
Subject |
виноградарство
технологія переробки контроль якості виноробство |
|
Description |
У курсі лекцій майбутнім спеціалістам агрономічного профілю спеціалізації "Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва" викладено основні поняття про виноград, як сировину для промислової переробки, основних технологічних процесах виробництва різних типів виноградних вин, безалкогольних продуктів, комплексне використання вторинної сировини і відходів виробництва, контроль якості продукції. |
|
Date |
2018-04-20T06:45:28Z
2018-04-20T06:45:28Z 2014 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Нікончук Н.В.. Технологія переробки винограду [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підготовки 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Нікончук Н.В. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 84 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3212 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|