Запис Детальніше

Технологія переробки винограду

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки винограду
 
Creator Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна
Nikonchuk, Nataliya
 
Subject виноградарство
технологія переробки
контроль якості
виноробство
 
Description У курсі лекцій майбутнім спеціалістам агрономічного профілю спеціалізації
"Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва" викладено основні поняття про
виноград, як сировину для промислової переробки, основних технологічних процесах
виробництва різних типів виноградних вин, безалкогольних продуктів, комплексне
використання вторинної сировини і відходів виробництва, контроль якості продукції.
 
Date 2018-04-20T06:45:28Z
2018-04-20T06:45:28Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Нікончук Н.В.. Технологія переробки винограду [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підготовки 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Нікончук Н.В. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 84 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3212
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет