Запис Детальніше

Технологія переробки винограду

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки винограду
 
Creator Туз, Максим Сергійович
Туз, Максим Сергеевич
Tuz, Maksym
 
Subject виноградарство
технологія переробки
виноробство
історія розвитку
сучасний стан
проблеми галузі
 
Description На Південь України виноградна лоза потрапила ще в
дохристиянську епоху. Завезли її сюди переселенці з материкової
Греції (міста Мілет). Початок розвитку цієї галузі було покладено в
Ольвії – містідержаві, заснованому на правому березі
Південнобузького лиману в VI ст. до н. є. Стародавні ольвіополіти
вважали виноград «дарунком неба» і залишили нам у спадок не
тільки технологію виготовлення вина, а й усталену віками етику його
вживання.
 
Date 2018-05-07T08:02:51Z
2018-05-07T08:02:51Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Туз, М. С. Конспект лекцій з дисципліни "Технологія переробки винограду" [Електронний ресурс] : для студ. ф-ту агротехнологій 5 курсу денної форми навч. з напрямку підгот. 7.09010101 "Агрономія" / М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 77 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3472
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет