Технологія переробки винограду
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки винограду
|
|
Creator |
Туз, Максим Сергійович
Туз, Максим Сергеевич Tuz, Maksym |
|
Subject |
виноградарство
технологія переробки виноробство історія розвитку сучасний стан проблеми галузі |
|
Description |
На Південь України виноградна лоза потрапила ще в дохристиянську епоху. Завезли її сюди переселенці з материкової Греції (міста Мілет). Початок розвитку цієї галузі було покладено в Ольвії – містідержаві, заснованому на правому березі Південнобузького лиману в VI ст. до н. є. Стародавні ольвіополіти вважали виноград «дарунком неба» і залишили нам у спадок не тільки технологію виготовлення вина, а й усталену віками етику його вживання. |
|
Date |
2018-05-07T08:02:51Z
2018-05-07T08:02:51Z 2014 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Туз, М. С. Конспект лекцій з дисципліни "Технологія переробки винограду" [Електронний ресурс] : для студ. ф-ту агротехнологій 5 курсу денної форми навч. з напрямку підгот. 7.09010101 "Агрономія" / М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 77 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3472 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|