Запис Детальніше

Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів
 
Creator Панфілова, Антоніна Вікторівна
Панфилова, Антонина Викторовна
Panfilova, Antonina
 
Subject кормові культури
зберігання кормів
переробка
технологія заготівлі
кормовиробництво
сільське господарство
 
Description Зернові кормові культури — основне джерело високоякісної сировини
для виробництва концентратних комбінованих кормів. У кормовому балансі
господарства, яке має всі основні види поголів'я тварин і частково птицю,
концентровані корми становлять до ЗО %.
 
Date 2018-04-24T06:52:23Z
2018-04-24T06:52:23Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Панфілова, А. В. Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 39 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3279
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет