Оцінка харчової цінності риби живої та розробленої
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка харчової цінності риби живої та розробленої
Evaluation of the nutritive value of fish alive and developed |
|
Creator |
Данильчук, Галина Анатоліївна
Дацук, Антон Геннадійович Danylchuk, Galyna Datshuk, Anton |
|
Subject |
розробка риби
морфометричні показники коефіцієнт м’ясності вихід філе cutting fish morphometric parameters coefficient of mesnosti exit fillet |
|
Description |
В статті висвітлені питання товарної якості, харчової цінності риби свіжої та розробленої, її морфометричних параметрів, а також оцінки м`ясних якостей різних видів риб.
The article highlights the issues of marketable quality, nutritional value of fresh and cut fish, its morphometric parameters, as well as the assessment of meat qualities of different types of fish. |
|
Date |
2018-05-21T10:53:57Z
2018-05-21T10:53:57Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Danylchuk G. A. Evaluation of the nutritive value of fish alive and developed / G. A. Danylchuk, A. G. Datshuk // Наука, освіта, суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку / ГО «Інститут інноваційної освіти»; Науково-учбовий центр прикладної інформатики НАН України. У 2-х частинах. – Київ : ГО «Інститут інноваційної освіти», 2016. – ч. 2. – С. 198-201.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3686 |
|
Format |
application/pdf
|
|