Запис Детальніше

Оцінка харчової цінності риби живої та розробленої

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка харчової цінності риби живої та розробленої
Evaluation of the nutritive value of fish alive and developed
 
Creator Данильчук, Галина Анатоліївна
Дацук, Антон Геннадійович
Danylchuk, Galyna
Datshuk, Anton
 
Subject розробка риби
морфометричні показники
коефіцієнт м’ясності
вихід філе
cutting fish
morphometric parameters
coefficient of mesnosti
exit fillet
 
Description В статті висвітлені питання товарної якості, харчової цінності риби свіжої та розробленої, її морфометричних параметрів, а також оцінки м`ясних якостей різних видів риб.
The article highlights the issues of marketable quality, nutritional value of fresh and cut fish, its morphometric parameters, as well as the assessment of meat qualities of different types of fish.
 
Date 2018-05-21T10:53:57Z
2018-05-21T10:53:57Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Danylchuk G. A. Evaluation of the nutritive value of fish alive and developed / G. A. Danylchuk, A. G. Datshuk // Наука, освіта, суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку / ГО «Інститут інноваційної освіти»; Науково-учбовий центр прикладної інформатики НАН України. У 2-х частинах. – Київ : ГО «Інститут інноваційної освіти», 2016. – ч. 2. – С. 198-201.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3686
 
Format application/pdf