Запис Детальніше

Вплив параметрів технологічного процесу на органолептичні показники виробів із шпику

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив параметрів технологічного процесу на органолептичні показники виробів із шпику
Influence of technological process parametrs on organoleptic indicators of ship products
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Підпала, Тетяна Василівна
Strikha, Ludmila
Pіdpala, Tetyana
 
Subject продукти із шпику
способи соління
подрібнення
режими зберігання
показники зовнішнього вигляду
консистенції
products from bacon
methods of salting
grinding
storage regimes
indicators of appearance
consistency
smell and taste
 
Description У статті викладено результати досліджень впливу параметрів технологічного процесу на органолептичні показники виробів із шпику.
Встановлено, що вищим загальним балом органолептичної оцінки характеризувались вироби, виготовлені за допомогою мокрого соління.
На підставі досліджень обґрунтовано доцільність застосування мокрого посолу при приготуванні продуктів із шпику та зберігання продукту при низьких температурах, що сприяє покращенню якісних показників готових виробів.
In the article results of researches of influence of parameters of technological process on organoleptic parameters of products from bacon are stated.
It was found that the highest overall score of organoleptic evaluation was characterized by products made with the help of wet pickles.
On the basis of the studies, the expediency of using a wet ambassador is proved for the preparation of products from bacon and storage of the product at low temperatures, which contributes to the improvement of the quality indicators of finished products.
 
Date 2018-05-21T11:41:42Z
2018-05-21T11:41:42Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Стріха Л. О. Вплив параметрів технологічного процесу на органолептичні показники виробів із шпику / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала // Вісник Сумського національного аграрного університету. – Суми, 2017. – Вип. 6. – С. 128-131.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
 
Language other
 
Format application/pdf