Запис Детальніше

Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур
 
Creator Антипова, Лідія Климівна
Антипова, Лидия Климовна
Antipova, Lidiya
 
Subject вирощування кормових коренеплодів
Багаторічні силосні культури
силосний конвеєр
Однорічні злакові
Багаторічні злакові
Круп'яні культури
 
Description Збільшення виробництва м'яса, молока, вовни, яєць неможливе
без створення міцної кормової бази. Джерелами годівлі тварин є
природні кормові угіддя, сіяні польові кормові культури, корми
промислового виробництва, інші. Левова частка всіх кормів
виготовляється в польовому кормовиробництві, тому підготовці
фахівців за спеціалізацією «Кормовиробництво» приділяється
значна увага.
Для набуття здобувачами вищої освіти професійних навичок і
вмінь із сучасних технологій вирощування кормових культур
передбачаються лекції, практичні та самостійні занять.
 
Date 2018-05-22T13:41:52Z
2018-05-22T13:41:52Z
2016
 
Type Book
 
Identifier Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання самостійних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "спеціаліст" спеціальності 7.09010101 "Агрономія"денної форми навчання / уклад. Л. К. Антипова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 16 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3721
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет