Запис Детальніше

Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур
 
Creator Антипова, Лідія Климівна
Антипова, Лидия Климовна
Antipova, Lidiya
 
Subject Багаторічні злакові трави
Круп'яні культури на корм
приготування комбінованого силосу
технологія силосування
 
Description Метою вивчення дисципліни: «Сучасні технології вирощування,
заготівлі, зберігання та переробки кормових культур» є
обґрунтування технологічних прийомів вирощування, заготівлі,
зберігання та переробки польових кормових культур в умовах Степу.
У процесі навчання розглядаються питання кормового значення
рослин, їх морфологічних та біологічних особливостей. В
подальшому, з урахуванням конкретних кліматичних та ґрунтових
умов, розробляються оптимальні агротехнічні прийоми вирощування
окремих кормових рослин.
 
Date 2018-05-22T13:44:30Z
2018-05-22T13:44:30Z
2017
 
Type Book
 
Identifier Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур [Електронний ресурс] : робочий зошит для практичних робіт на 2016-2017 навчальний рік галузь знань 20 "Аграрні науки та продовольство" спеціальність 201 "Агрономія" освітньо-кваліфікаційний рівень "Спеціаліст"кваліфікація "Агроном" (ДФН) / уклад. Л. К. Антипова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 56 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3722
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет