Технологія переробки сільськогосподарської продукції
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки сільськогосподарської продукції
|
|
Creator |
Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна Gorbenko, Elena Норинський, Олексій Ігорович Норинский, Алексей Игоревич Norinskiy, Oleksiy Кім, Наталія Ігорівна Ким, Наталия Игоревна Kim, Nataliya |
|
Subject |
зернова маса
Сипучість зернової маси строк зберігання зерна споживчі властивості |
|
Description |
Важливим елементом агропромислового комплексу України є галузі, які забезпечують зберігання та перероблення сільськогосподарської продукції. Від ступеня їх розвитку, технічного оснащення, досконалості економічних зв’язків з сільськогосподарським виробництвом, розміщення споживачів значною мірою залежить раціональне використання продукції рослинництва і тваринництва, рівень забезпеченості потреб населення у продуктах харчування.
|
|
Date |
2018-05-24T07:24:38Z
2018-05-24T07:24:38Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання / уклад. : О.А. Горбенко, Н. І. Кім, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 34 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3737 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|