Запис Детальніше

Технологія переробки сільськогосподарської продукції

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки сільськогосподарської продукції
 
Creator Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Elena
Норинський, Олексій Ігорович
Норинский, Алексей Игоревич
Norinskiy, Oleksiy
Кім, Наталія Ігорівна
Ким, Наталия Игоревна
Kim, Nataliya
 
Subject зернова маса
Сипучість зернової маси
строк зберігання зерна
споживчі властивості
 
Description Важливим елементом агропромислового комплексу України є галузі, які забезпечують зберігання та перероблення сільськогосподарської продукції. Від ступеня їх розвитку, технічного оснащення, досконалості економічних зв’язків з сільськогосподарським виробництвом, розміщення споживачів значною мірою залежить раціональне використання продукції рослинництва і тваринництва, рівень забезпеченості потреб населення у продуктах харчування.
 
Date 2018-05-24T07:24:38Z
2018-05-24T07:24:38Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання / уклад. : О.А. Горбенко, Н. І. Кім, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 34 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3737
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет