Запис Детальніше

Інноваційні технології переробки продукції тваринництва

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
 
Creator Крамаренко, Олександр Сергійович
Крамаренко, Александр Сергеевич
Kramarenko, Alexander
Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
 
Subject управління якістю
аналіз небезпечних факторів
парне м’ясо
технологічний процес
 
Description Здобувачам вищої освіти важливо усвідомити, що технологічні
процеси виробництва молочних і м’ясних продуктів базуються на глибокій
науковій основі, що дає змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної
продукції, впроваджувати безвідхідну технологію, комплексно
використовувати складові частини молока та м’яса. Вивчення предмету
«Інноваційні технології переробки продукції тваринництва» слід
здійснювати у тісному зв’язку з такими предметами, як «Органічні хімія»,
«Фізична і колоїдна хімія», «Мікробіологія молока і молочних продуктів»,
«Технологія виробництва молока та молочних продуктів», «Мікробіологія
м’яса і м’ясних продуктів», «Технологія виробництва м’яса і м’ясних
продуктів», «Технологія переробки продукції тваринництва», «Технологічне обладнання переробки молока».
 
Date 2018-05-24T13:19:17Z
2018-05-24T13:19:17Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Магістр" денної і заочної форм навчання, освітньої спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха, О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 86 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3747
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет