Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції аквакультури

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції аквакультури
 
Creator Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна
Danylchuk, Galina
 
Subject Анатомічні особливості
Розтин риби
рибопродуктивність ставів
Посол риби
Стандарти на рибопродукцію
кормова база ставів
 
Description Дисципліна “Технологія виробництва продукції аквакультури” є
складовою частиною підготовки інженерів-технологів, а її значення в
сучасних умовах господарювання стає значно вагомішим. Сьогодні, в
умовах переходу аграрного комплексу держави до ринкових
відносин, виключне значення набуває раціональне використання
земельних і водних ресурсів. Україна має родючу землю, але на
значних площах її родючість може бути реалізована виключно за
умов наявності відповідної кількості вологи, що викликало до життя
сучасної системи зрошувального землеробства, які включають
канали, малі і середні водосховища. Ці водні об’єкти господарювання
розташовані на землях сільськогосподарських угідь різних форм
власності. Вони мають певний, в ряді випадків високий
біопродукційний потенціал, який може бути використаний для
виробництва товарної риби високої якості.
 
Date 2018-05-25T07:58:48Z
2018-05-25T07:58:48Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи здобувачами вищої освіти факультету ТВППТ / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 104 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3753
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет