Запис Детальніше

Особливості організації бухгалтерського обліку в бюджетних установах

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості організації бухгалтерського обліку в бюджетних установах
 
Creator Галкін, Василь Васильович
Halkin, Vasyl
 
Subject Бюджетні установи
бухгалтерський облік
господарські операції
план рахунків
бюджетний облік
 
Description У тезах відображено особливості організації бухгалтерського обліку в бюджетних установах. Визначено, що бюджетні установи є первинною ланкою бюджетної системи країни і беруть участь у виконанні як дохідної, так і видаткової частини бюджету відповідно до затвердженого кошторису. План рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ призначений для відображення в бухгалтерському обліку господарських операцій установ та організацій, основна діяльність яких здійснюється за рахунок коштів державного
та місцевих бюджетів. Бюджетний облік, як один із видів бухгалтерського обліку, є науково обґрунтованою системою нагляду, відображення, групування й узагальнення та контролю за кількісними та якісними показниками виконання бюджету.
 
Date 2018-05-29T06:45:49Z
2018-05-29T06:45:49Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Галкін В. В. Особливості організації бухгалтерського обліку в бюджетних установах / В. В. Галкін // Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні : матеріали Причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, м. Миколаїв 23-25 квітня 2014 року. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – С. 20.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3792
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет