Запис Детальніше

Математичне програмування

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Математичне програмування
 
Creator Шебаніна, Олена В’ячеславівна
Шебанина, Елена Вячеславовна
Shebanina, Elena
Жорова, Алла Миколаївна
Жорова, Алла Николаевна
Zhorova, Аlla
Хилько, Іван Іванович
Хилько, Иван Иванович
Khilko, Ivan
Домаскіна, Марина Анатоліївна
Домаскина, Марина Анатольевна
Domaskina, Marina
Тищенко, Світлана Іванівна
Тищенко, Светлана Ивановна
Tischenko, Svetlana
Єгорова, Марина Олександрівна
Егорова, Марина Александровна
Eqorova, Marina
 
Subject Контрольні індивідуальні завдання
лінійне програмування
Базисні невідомі
Транспортна задача
Математична модель
 
Description У методичних вказівках для моделювання використовується табличний процесор MS Excel, який є складовою MS Office, не потребує установки і опанування додаткових програмних продуктів. Електронні таблиці MS Excel є типовою формою комп’ютерної моделі, в якій можна вивчати вплив зміни величини, яка знаходяться в одній із комірок таблиці, на значення величин, які знаходяться в інших комірках і пов’язані з першою формулами.
Моделювання з використанням Excel дозволяє одержувати і досліджувати широкий спектр математичних моделей, зокрема, математичні моделі, що представлені у вигляді алгебраїчних рівнянь, регресійні моделі, розв’язувати задачі лінійного програмування, а також здійснювати статистичний і графічний аналізи дослідних даних. Тобто, Excel може бути використаний як для дослідження раніше одержаних моделей, так і для побудови моделей за експериментальними даними. Один раз створений алгоритм обчислень, або побудови моделі може бути збережений в якості шаблону, макросу, або сценарію, який використовують багаторазово при побудові інших аналогічних моделей, що відрізняються вхідними даними.
 
Date 2018-05-29T08:32:56Z
2018-05-29T08:32:56Z
2015
 
Type Book
 
Identifier Математичне програмування [Електронний ресурс] : контрольні індивідуальні завдання та методичні рекомендації для самост. роботи студ. ф-ту менеджменту денної та заочної форми навч. напряму підгот. 6.030601 "Менеджмент" / уклад. : О. В. Шебаніна, А. М. Жорова, І. І. Хилько, М. А. Домаскіна, С. І. Тищенко, М. О. Єгорова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2015. - 81 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3797
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет