Запис Детальніше

Методика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур
 
Creator Доценко, Наталія Андріївна
Доценко, Наталия Андреевна
Dotsenko, Nataliya
 
Description В статті приведена методика і результати досліджень якісного складу
подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур: кавун, диня. В процесі
впливу робочих органів здійснюється зміна в необхідному напрямку
початкового стану насіннєвих плодів та досягнення максимального
збереження якості насіння. Можливість досягнення такої мети визначається
геометричними і режимними параметрами робочих органів, а також
фізичними і технологічними якостями вихідного матеріалу.
В статье приведена методика и результаты исследований
качественного состава измельченной массы семенников овоще-бахчевых
культур: арбуз, дыня. В процессе воздействия рабочих органов осуществляется
изменение в необходимом направлении начального состояния семенных плодов
и достижения максимального сохранения качества семян. Возможность
достижения такой цели определяется геометрическими и режимными
параметрами рабочих органов, а также физическими и технологическими
качествами исходного материала.
 
Date 2018-05-31T07:30:26Z
2018-05-31T07:30:26Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Доценко Н. А. Методика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур / Н. А. Доценко // Розвиток українського села – основа аграрної реформи України : матеріали Причорноморської регіон. наук.-практ. конф. проф.-викл. складу 20 - 22 квітня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 126-131.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3856
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет