Запис Детальніше

Штамп для складання шлангів високого тиску

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Штамп для складання шлангів високого тиску
Matrix for making high-pressure hoses
Штамп для составления шлангов высокого давления
 
Creator Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Іван Богданович
Гевко, Ігор Богданович
Гупка, Богдан Васильович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hupka, Bohdan Vasyliovych
Билык, Стефания Григорьевна
Гевко, Иван Богданович
Гевко, Игорь Богданович
Гупка, Богдан Васильевич
 
Subject B21D 37/00
робочі інструменти пристроїв, віднесених до даного підкласу (форма або конструкція інструментів для певних операцій, см. групи, відповідні цих операціях)
 
Description Штамп для складання шлангів високого тиску, який виконаний у вигляді плити, на якій встановлено пуансон з пуансонотримачем, відтискний механізм, шпилька, на якій міститься буфер та відтискний фланець, який відрізняється тим, що до плити з лівої сторони жорстко кріпиться вертикальна стійка, а з правої закріплений упор, паралельний вертикальній стійці, для забезпечення жорсткості і міцності вертикальна стійка зліва, а упор - справа підсилені ребрами жорсткості, з правої сторони від центра вертикальної стійки, з правого торця рівномірно по колу встановлені, наприклад три, Г-подібні важелі з можливістю провертання на осях на 30°, при цьому утворено умовну циліндричну поверхню, умовна вісь якої розміщена горизонтально, з доступом з правої сторони в яку, аналогічно Г-подібним важелям, встановлено пуансонотримач, який закріплено до вертикальної стійки з можливістю осьового переміщення, причому пуансонотримач зі сторони відкритої частини виконано під кутом α = 5...15о до вертикалі і по цій площині він контактує з пуансоном, який має форму прямокутної трапеції і з правої сторони контактує з упором, а в пуансоні і в упорі в центральних відкритих їх частинах виконані відкриті пази для вільного входження шлангів по зовнішньому діаметру шириною, більшою діаметрів шлангів, а по центру пуансонотримача жорстко встановлено установний палець, на який вільно встановлено гайку з патрубком, шлангом високого тиску і втулкою, лапки Г-подібних важелів контактують з підтискними пальцями з осьовим переміщенням і підтиснені фланцем з буфером і встановлені на шпильці та зафіксовані шайбою з гайкою, причому шпилька закріплена до вертикальної стійки, а вісь шпильки співвісна з віссю пуансонотримача, у верхній частині пуансонотримача в радіальних отворах, які розміщені напроти центральної частини Г-подібних важелів, встановлені формувальні пуансони, наприклад три, в яких на внутрішніх кінцях встановлені формуючі елементи.
 
Date 2014-09-24T12:47:01Z
2014-09-24T12:47:01Z
2003-05-15
2003-05-15
 
Type Other
 
Identifier 56640
Патент 56640 UA, МПК B21D 37/00. Штамп для складання шлангів високого тиску [Текст] / Білик Стефанія Григорівна, Гевко Іван Богданович, Гевко Ігор Богданович, Гупка Богдан Васильович (Україна) - опубл. 15.05.2003.
Patent 56640 UA, MPK B21D 37/00. Matrix for making high-pressure hoses [Text] / Hupka Bohdan Vasyliovych, Bilyk Stefania Hryhorivna, Hevko Ihor Bohdanovych, Hevko Ivan Bohdanovych (Ukraine) - publ. 15.05.2003.
Патент 56640 UA, МПК B21D 37/00. Штамп для составления шлангов высокого давления [Текст] / Гупка Богдан Васильевич, Билык Стефания Григорьевна, Гевко Игорь Богданович, Гевко Иван Богданович (Украина) - опубл. 15.05.2003.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3859
 
Language uk
 
Rights ® Білик Стефанія Григорівна, Гевко Іван Богданович, Гевко Ігор Богданович, Гупка Богдан Васильович