Запис Детальніше

Дослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур
 
Creator Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Elena
 
Subject овоче-баштанні культури
технологічна маса
маса насінників
якісний склад
 
Description У статті наведено результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур (кавун, диня) в процесі виділення насіння. Використання розробленої методики дозволило визначити процентний вміст компонентів подрібненої технологічної маси. Представлено схему установки для вивчення компонентів подрібненої маси та визначено якісні показники подрібненої маси, що надходить на сепарацію.
 
Date 2018-05-31T09:25:15Z
2018-05-31T09:25:15Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Горбенко О. А. Дослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур / О. А. Горбенко // Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні : матеріали причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, м. Миколаїв, 25 - 27 квітня 2018 р. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – С. 3-8.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет