Запис Детальніше

Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку
 
Creator Палій, М. М.
Paliy, M.
Кондрацький, В. А.
Kondratsʹkyy, V.
 
Contributor Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Горбенко, Елена Андреевна, научный руководитель
Gorbenko, Elena, scientific director
 
Subject переробка томатів
переробка томатної сировини
схема переробки
tomatoes
processing of tomatoes
chipping machines
constructive solution for separating juice
vegetable raw materials
 
Description Проаналізовано відомі технологічні схеми переробки томатів і складено загальну
технологічну схему переробки томатної сировини. Вивчено конструкції подрібнювальних
машин і запропоновано конструктивне рішення машини для відокремлення соку з
плодоовочевої сировини.
There are analyzed the technological schemes of processing of tomatoes an. It is studied the
design of chipping machines and proposed a constructive solution for separating juice from fruit and
vegetable raw materials.
 
Date 2018-06-12T11:05:34Z
2018-06-12T11:05:34Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Палій М. М. Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку / М. М. Палій, В. А. Кондрацький ; наук. кер. О. А. Горбенко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 30-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв 28 - 30 березня 2018 р / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв: МНАУ, 2018. – С. 19-21.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4068
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет