Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку
|
|
Creator |
Палій, М. М.
Paliy, M. Кондрацький, В. А. Kondratsʹkyy, V. |
|
Contributor |
Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Горбенко, Елена Андреевна, научный руководитель Gorbenko, Elena, scientific director |
|
Subject |
переробка томатів
переробка томатної сировини схема переробки tomatoes processing of tomatoes chipping machines constructive solution for separating juice vegetable raw materials |
|
Description |
Проаналізовано відомі технологічні схеми переробки томатів і складено загальну технологічну схему переробки томатної сировини. Вивчено конструкції подрібнювальних машин і запропоновано конструктивне рішення машини для відокремлення соку з плодоовочевої сировини. There are analyzed the technological schemes of processing of tomatoes an. It is studied the design of chipping machines and proposed a constructive solution for separating juice from fruit and vegetable raw materials. |
|
Date |
2018-06-12T11:05:34Z
2018-06-12T11:05:34Z 2018 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Палій М. М. Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку / М. М. Палій, В. А. Кондрацький ; наук. кер. О. А. Горбенко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 30-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв 28 - 30 березня 2018 р / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв: МНАУ, 2018. – С. 19-21.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4068 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|