Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України
|
|
Creator |
Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan Ткач, А. Ю. Єрмолаєва, О. І. |
|
Description |
В Україні пшениця озима – основна продовольча культура. Пояснюється це тим, що в її зерні багато білків та інших цінних речовин, необхідних для нормального розвитку організму людини. Пшеничне борошно широко використовується в хлібопекарській і кондитерській промисловостях. Пшеничний хліб характеризується високими смаковими і поживними властивостями. Висока засвоюваність хліба пов'язана з особливостями його хімічного складу і сприятливими властивостями його речовин. |
|
Date |
2018-06-20T09:01:29Z
2018-06-20T09:01:29Z 2018 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дудяк І. Д. Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України / І. Д. Дудяк, А. Ю. Ткач, О. І. Єрмолаєва // Інноваційні технології в рослинництві : матеріали наукової інтернет-конференції, м. Кам'янець-Подільський, 15 травня 2018 р. / Подільський державний аграрно-технічний університет ; Миколаївський національний аграрний університет. - С. 74-76.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4239 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|