Запис Детальніше

Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України
 
Creator Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Ткач, А. Ю.
Єрмолаєва, О. І.
 
Description В Україні пшениця озима – основна продовольча культура. Пояснюється
це тим, що в її зерні багато білків та інших цінних речовин, необхідних для
нормального розвитку організму людини. Пшеничне борошно широко
використовується в хлібопекарській і кондитерській промисловостях.
Пшеничний хліб характеризується високими смаковими і поживними
властивостями. Висока засвоюваність хліба пов'язана з особливостями його
хімічного складу і сприятливими властивостями його речовин.
 
Date 2018-06-20T09:01:29Z
2018-06-20T09:01:29Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Дудяк І. Д. Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України / І. Д. Дудяк, А. Ю. Ткач, О. І. Єрмолаєва // Інноваційні технології в рослинництві : матеріали наукової інтернет-конференції, м. Кам'янець-Подільський, 15 травня 2018 р. / Подільський державний аграрно-технічний університет ; Миколаївський національний аграрний університет. - С. 74-76.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4239
 
Language other
 
Format application/pdf