Запис Детальніше

Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини
 
Creator Кушніренко, С. М.
Стрельченко, І. В.
 
Contributor Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Gorbenko, Elena, scientific director
Кім, Наталія Ігорівна, науковий керівник
Kim, Nataliya, Nataliya, scientific director
 
Description Проаналізовано відомі технологічні схеми переробки плодової та томатної сировини і
складено загальну технологічну схему переробки плодової та томатної сировини, яка дозволяє
скоротити технологічні операції за рахунок виконання операції подрібнення і протирання однією
машиною.
Analyzed the known technological schemes of processing tomato fruit and raw and prepared a
general technological scheme of processing tomato fruit and raw materials, which reduces the manufacturing operations through the operation of grinding and rubbing one machine.
 
Date 2018-06-18T11:26:16Z
2018-06-18T11:26:16Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Кушніренко С. М. Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини / С. М. Кушніренко, І. В. Стрельченко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 105-107.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет