Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини
|
|
Creator |
Кушніренко, С. М.
Стрельченко, І. В. |
|
Contributor |
Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Gorbenko, Elena, scientific director Кім, Наталія Ігорівна, науковий керівник Kim, Nataliya, Nataliya, scientific director |
|
Description |
Проаналізовано відомі технологічні схеми переробки плодової та томатної сировини і складено загальну технологічну схему переробки плодової та томатної сировини, яка дозволяє скоротити технологічні операції за рахунок виконання операції подрібнення і протирання однією машиною. Analyzed the known technological schemes of processing tomato fruit and raw and prepared a general technological scheme of processing tomato fruit and raw materials, which reduces the manufacturing operations through the operation of grinding and rubbing one machine. |
|
Date |
2018-06-18T11:26:16Z
2018-06-18T11:26:16Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кушніренко С. М. Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини / С. М. Кушніренко, І. В. Стрельченко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 105-107.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|