Запис Детальніше

Обгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировини

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировини
 
Creator Юрескул, Р. В.
Корчаковська, К. Г.
 
Contributor Норинський, Олексій Ігорович, науковий керівник
Norinskiy, Aleksey, scientific director
Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Gorbenko, Elena, scientific director
 
Description Досліджено процес подрібнення м'ясної сировини за рахунок профілювання форми
ріжучої кромки леза ножа і визначено закономірності розподілу отворів в ножовій решітці. Запропоновано конструкцію ножа вовчка для подрібнення м‘ясної сировини.
The process of grinding raw meat by profiling forms the cutting edge knife blade and defined
patterns of distribution stab holes in the lattice. The construction broomrape knife for chopping raw meat.
 
Date 2018-06-19T11:49:42Z
2018-06-19T11:49:42Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Юрескул Р. В. Обгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировини / Р. В. Юрескул, К. Г. Корчаковська // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 109-111.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет