Обгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировини
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировини
|
|
Creator |
Юрескул, Р. В.
Корчаковська, К. Г. |
|
Contributor |
Норинський, Олексій Ігорович, науковий керівник
Norinskiy, Aleksey, scientific director Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник Gorbenko, Elena, scientific director |
|
Description |
Досліджено процес подрібнення м'ясної сировини за рахунок профілювання форми ріжучої кромки леза ножа і визначено закономірності розподілу отворів в ножовій решітці. Запропоновано конструкцію ножа вовчка для подрібнення м‘ясної сировини. The process of grinding raw meat by profiling forms the cutting edge knife blade and defined patterns of distribution stab holes in the lattice. The construction broomrape knife for chopping raw meat. |
|
Date |
2018-06-19T11:49:42Z
2018-06-19T11:49:42Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Юрескул Р. В. Обгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировини / Р. В. Юрескул, К. Г. Корчаковська // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 109-111.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|