Запис Детальніше

Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів
 
Creator Мельник, Володимир Олександрович
Мельник, Владимир Александрович
Melnik, Vladimir
Дуднік, Тетяна Валеріївна
Dudnik, Tetiana
 
Subject Визначення свіжості м’яса
Бактеріологічне дослідження м’яса
Використання м’яса
Санітарно-гігієнічні вимоги
Мікрофлора м’ясних консервів
якість м’яса
 
Description Метою навчальної дисципліни «Мікробіологія м’яса і м’ясних
продуктів» є формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних
знань і практичних навичок з питань систематики, морфології,
фізіології, індикації та ідентифікації мікроорганізмів, які впливають
на якість та показники безпеки м’яса і м’ясних продуктів.
 
Date 2018-06-25T06:25:08Z
2018-06-25T06:25:08Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : В. О. Мельник, Т. В. Дуднік. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 64 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет