Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів
|
|
Creator |
Мельник, Володимир Олександрович
Мельник, Владимир Александрович Melnik, Vladimir Дуднік, Тетяна Валеріївна Dudnik, Tetiana |
|
Subject |
Визначення свіжості м’яса
Бактеріологічне дослідження м’яса Використання м’яса Санітарно-гігієнічні вимоги Мікрофлора м’ясних консервів якість м’яса |
|
Description |
Метою навчальної дисципліни «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів» є формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і практичних навичок з питань систематики, морфології, фізіології, індикації та ідентифікації мікроорганізмів, які впливають на якість та показники безпеки м’яса і м’ясних продуктів. |
|
Date |
2018-06-25T06:25:08Z
2018-06-25T06:25:08Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : В. О. Мельник, Т. В. Дуднік. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 64 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|