Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції свинарства

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції свинарства
 
Creator Лихач, Вадим Ярославович
Лихач, Анна Василівна
Likhach, Vadym
Likhach, Anna
Топіха, Віра Сергіївна
Topyha, Vera
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Луговий, Сергій Іванович
Lugovoy, Sergey
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
 
Subject класифікація свиней
Біологічні особливості свиней
Фактори породоутворення
властивості породи
Годівля свиноматок
Відгодівля свиней
техніка безпеки у свинарстві
Виробництво свинини
Селекція свиней
Менеджмент у свинарстві
 
Description В курсі лекцій розглядаються питання стану та перспективи розвитку галузі
свинарства у світі та в Україні, біологічні та господарсько-корисні особливості свиней,
основи селекції свиней. Наведена поглиблена сучасна технологія виробництва свинини,
що забезпечує ефективне ведення галузі. Висвітлюються питання ветеринарно-
санітарного забезпечення свинарських господарств, розкриваються основи переробки
продукції свинарства та значення менеджменту і маркетингу свинарства. Розраховано
на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія
виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Date 2018-08-06T13:05:54Z
2018-08-06T13:05:54Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко [та ін.]. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 348 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет