Технологія виробництва продукції свинарства
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції свинарства
|
|
Creator |
Лихач, Вадим Ярославович
Лихач, Анна Василівна Likhach, Vadym Likhach, Anna Топіха, Віра Сергіївна Topyha, Vera Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Луговий, Сергій Іванович Lugovoy, Sergey Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan |
|
Subject |
класифікація свиней
Біологічні особливості свиней Фактори породоутворення властивості породи Годівля свиноматок Відгодівля свиней техніка безпеки у свинарстві Виробництво свинини Селекція свиней Менеджмент у свинарстві |
|
Description |
В курсі лекцій розглядаються питання стану та перспективи розвитку галузі свинарства у світі та в Україні, біологічні та господарсько-корисні особливості свиней, основи селекції свиней. Наведена поглиблена сучасна технологія виробництва свинини, що забезпечує ефективне ведення галузі. Висвітлюються питання ветеринарно- санітарного забезпечення свинарських господарств, розкриваються основи переробки продукції свинарства та значення менеджменту і маркетингу свинарства. Розраховано на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». |
|
Date |
2018-08-06T13:05:54Z
2018-08-06T13:05:54Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко [та ін.]. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 348 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|