Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції свинарства

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції свинарства
 
Creator Лихач, Вадим Ярославович
Likhach, Vadym
Луговий, Сергій Іванович
Луговой, Сергей Иванович
Топіха, Віра Сергіївна
Topyha, Vera
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
 
Subject екстер’єр свиней
характеристика статей свиней
продуктивність свиней
м’ясні якості свиней
Бонітування свиноматок
Менеджмент у свинарстві
 
Description На сьогодні поряд з існуючими комплексами розвиваються й інші
форми господарювання, де виробництво продукції ґрунтується на різних
формах ведення галузі (свиноферми багатогалузевих господарств, підсобні
підприємства, фермерські та присадибні господарства). Тому завдання, які
надано у «Робочому зошиті для лабораторно-практичних занять з
методичними рекомендаціями навчального курсу «Технологія виробництва
продукції свинарства» спрямовані на закріплення теоретичної частини курсу,
а також практичної підготовки студентів.
 
Date 2018-09-10T10:53:27Z
2018-09-10T10:53:27Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : робочий зошит з методичними рекомендаціями для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, В. Я. Лихач, Р. О. Трибрат, С. І. Луговий. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 103 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4521
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет