Технологія виробництва продукції свинарства
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції свинарства
|
|
Creator |
Лихач, Вадим Ярославович
Likhach, Vadym Луговий, Сергій Іванович Луговой, Сергей Иванович Топіха, Віра Сергіївна Topyha, Vera Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan |
|
Subject |
екстер’єр свиней
характеристика статей свиней продуктивність свиней м’ясні якості свиней Бонітування свиноматок Менеджмент у свинарстві |
|
Description |
На сьогодні поряд з існуючими комплексами розвиваються й інші форми господарювання, де виробництво продукції ґрунтується на різних формах ведення галузі (свиноферми багатогалузевих господарств, підсобні підприємства, фермерські та присадибні господарства). Тому завдання, які надано у «Робочому зошиті для лабораторно-практичних занять з методичними рекомендаціями навчального курсу «Технологія виробництва продукції свинарства» спрямовані на закріплення теоретичної частини курсу, а також практичної підготовки студентів. |
|
Date |
2018-09-10T10:53:27Z
2018-09-10T10:53:27Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : робочий зошит з методичними рекомендаціями для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, В. Я. Лихач, Р. О. Трибрат, С. І. Луговий. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 103 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4521 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|