Контроль якості та безпечності продукції
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Контроль якості та безпечності продукції
|
|
Creator |
Стародубець, Олексій Олександрович
Стародубец, Алексей Александрович Starodubets, Aleksey |
|
Subject |
контроль якості
продукція тваринництва забруднювальні речовини харчові продукти маркування токсико- гігієнічна характеристика |
|
Description |
Основу оцінки якості харчових продуктів складає використання сучасних методів аналізу: спектрального, хроматографічного, люмінесцентного, реологічного та ін. Дослідження, що проводяться на етапі розроблення технології, дозволяють визначати стандартні показники якості харчової продукції, що входять до нормативної документації. |
|
Date |
2018-10-03T11:47:20Z
2018-10-03T11:47:20Z 2015 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Контроль якості та безпечності продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. - практ. робіт студ. денної та заоч. форми навч. за спец. 8.09010201 - "ТВППТ" / уклад. О. О. Стародубець. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 32 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4654 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|