Запис Детальніше

Контроль якості та безпечності продукції

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Контроль якості та безпечності продукції
 
Creator Стародубець, Олексій Олександрович
Стародубец, Алексей Александрович
Starodubets, Aleksey
 
Subject контроль якості
продукція тваринництва
забруднювальні речовини
харчові продукти
маркування
токсико- гігієнічна характеристика
 
Description Основу оцінки якості харчових продуктів складає використання сучасних
методів аналізу: спектрального, хроматографічного, люмінесцентного,
реологічного та ін. Дослідження, що проводяться на етапі розроблення
технології, дозволяють визначати стандартні показники якості харчової
продукції, що входять до нормативної документації.
 
Date 2018-10-03T11:47:20Z
2018-10-03T11:47:20Z
2015
 
Type Book
 
Identifier Контроль якості та безпечності продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. - практ. робіт студ. денної та заоч. форми навч. за спец. 8.09010201 - "ТВППТ" / уклад. О. О. Стародубець. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 32 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4654
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет