Запис Детальніше

Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном
Обогащение блинов
высокобелковой люпиновой мукою.
Fortification of pancakes with high protein lupine
flour.
 
Creator Павлюченко, О. С.
Бондар, Н. П.
Соцька, Ю. Д.
Лисенко, Д. В.
Pavliuchenko, O.
Bondar, N.
Sots'ka, Y.
 
Subject млинчики
люпин
білок
люпинове борошно
якість виробів
pancakes
lupine
protein
lupine flour
quality of products
 
Description У статті проведено аналіз вітчизняного та світового досвіду покращення харчової та
біологічної цінності борошняної продукції за рахунок використання рослинної високобілкової
сировини. Висвітлено питання щодо перспективності використання люпинового борошна в
технології борошняних виробів та страв. Досліджено можливість використання борошна з люпину у
технології млинчиків та визначено оптимальну його кількість, яку можливо вносити до рецептурної
суміші без погіршення якості готових виробів.
The analyses of the domestic and world experience in fortification of nutritional and biological value
of flour products by means of using of herbal high-protein raw materials has been presented in the paper. The
perspective of using of lupine flour in technology of flow products was shown. The optimal amount of lupine
flour in the formula of pancakes without worsening of the quality was determined.
В статье проведен анализ отечественного и мирового опыта увеличения пищевой и
биологической ценности мучных изделий и блюд за счет использования растительного
высокобелкового сырья. Освещены вопросы перспективности использования муки из люпина в
технологии мучных блюд.
Исследована возможность использования муки из люпина в технологии блинчиков и
определено оптимальное ее количество, которое можно внести в рецептурную смесь без ухудшения
качества готовых изделий.
 
Date 2018-10-04T11:31:46Z
2018-10-04T11:31:46Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном / О. С. Павлюченко, Н. П. Бондар, Ю. Д. Соцька, Д. В. Лисенко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2018. – Вип. 2 (98). – С. 102-107.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4664
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет