Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном
Обогащение блинов высокобелковой люпиновой мукою. Fortification of pancakes with high protein lupine flour. |
|
Creator |
Павлюченко, О. С.
Бондар, Н. П. Соцька, Ю. Д. Лисенко, Д. В. Pavliuchenko, O. Bondar, N. Sots'ka, Y. |
|
Subject |
млинчики
люпин білок люпинове борошно якість виробів pancakes lupine protein lupine flour quality of products |
|
Description |
У статті проведено аналіз вітчизняного та світового досвіду покращення харчової та біологічної цінності борошняної продукції за рахунок використання рослинної високобілкової сировини. Висвітлено питання щодо перспективності використання люпинового борошна в технології борошняних виробів та страв. Досліджено можливість використання борошна з люпину у технології млинчиків та визначено оптимальну його кількість, яку можливо вносити до рецептурної суміші без погіршення якості готових виробів. The analyses of the domestic and world experience in fortification of nutritional and biological value of flour products by means of using of herbal high-protein raw materials has been presented in the paper. The perspective of using of lupine flour in technology of flow products was shown. The optimal amount of lupine flour in the formula of pancakes without worsening of the quality was determined. В статье проведен анализ отечественного и мирового опыта увеличения пищевой и биологической ценности мучных изделий и блюд за счет использования растительного высокобелкового сырья. Освещены вопросы перспективности использования муки из люпина в технологии мучных блюд. Исследована возможность использования муки из люпина в технологии блинчиков и определено оптимальное ее количество, которое можно внести в рецептурную смесь без ухудшения качества готовых изделий. |
|
Date |
2018-10-04T11:31:46Z
2018-10-04T11:31:46Z 2018 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном / О. С. Павлюченко, Н. П. Бондар, Ю. Д. Соцька, Д. В. Лисенко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2018. – Вип. 2 (98). – С. 102-107.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4664 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|