Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму
Технология производства муки, круп и комбикормов: методические рекомендации по выполнению курсовой работы для соискателей высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения Technology of flour, groats and mixed fodder production: methodical recommendations for the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education |
|
Creator |
Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan |
|
Subject |
Технологія переробки зерна
борошно комбікорм помольні суміші вихід круп борошномельне виробництво Технология переработки зерна комбикорм помольные смеси выход круп мукомольное производство The technology of processing of grain flour feed grinding the mixture the yield of cereals flour production |
|
Description |
Надано рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачам вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчання
Даны рекомендации по выполнению курсовой работы соискателям высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения Recommendations on the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education |
|
Date |
2018-10-18T10:46:25Z
2018-10-18T10:46:25Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Дудяк І. Д. Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчання / І. Д. Дудяк. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 58 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|