Запис Детальніше

Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму
Технология производства муки, круп и комбикормов: методические рекомендации по выполнению курсовой работы для соискателей высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения
Technology of flour, groats and mixed fodder production: methodical recommendations for the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education
 
Creator Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
 
Subject Технологія переробки зерна
борошно
комбікорм
помольні суміші
вихід круп
борошномельне виробництво
Технология переработки зерна
комбикорм
помольные смеси
выход круп
мукомольное производство
The technology of processing of grain
flour
feed
grinding the mixture
the yield of cereals
flour production
 
Description Надано рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачам вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчання
Даны рекомендации по выполнению курсовой работы соискателям высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения
Recommendations on the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education
 
Date 2018-10-18T10:46:25Z
2018-10-18T10:46:25Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Дудяк І. Д. Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчання / І. Д. Дудяк. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 58 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет