Запис Детальніше

Фінанси, банківська справа та страхування

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фінанси, банківська справа та страхування
 
Creator Сіренко, Наталя Миколаївна
Sirenko, Natalya
Бурковська, Алла Валентинівна
Burkovskaya, Alla
 
Subject програма практики
проходження навчальної практики
нормативні документи
фінансові та державні органи
 
Description Навчальна практика з фаху здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, банківської справи та страхування обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікації «бакалавр з фінансів, банківської справи та страхування» і має на меті набуття здобувачем вищої освіти професійних навичок та вмінь.
Практика здобувачів вищої освіти передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні необхідного достатнього обсягу практичних фінансових знань і умінь. Під час навчальної практики з фаху поглиблюються та закріплюються теоретичні знання з усіх дисциплін навчального плану, накопичується та аналізується фактичний матеріал для виконання індивідуальних робіт.
 
Date 2018-10-11T13:00:46Z
2018-10-11T13:00:46Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Фінанси, банківська справа та страхування : робоча програма проходження навчальної практики з фаху для здобувачів вищої освіти денної форми навчання (ІІ курс) на 2018-2019 навчальний рік. Галузь знань 07 «Управління та адміністрування». Спеціальність 072 «Фінанси,банківська справа та страхування». Освітній ступінь «Бакалавр». Кваліфікація: бакалавр з фінансів, банківської справи та страхування / розроб. : Н. М. Сіренко, А. В. Бурковська ; Обліково-фінансовий факультет. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 13 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4719
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет