Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса
|
|
Creator |
Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
|
Subject |
технологічне обладнання
переробка м'яса якісна продукція переробка т азберігання методологія прогнозування контроль якості |
|
Description |
Навчальна дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса» передбачає засвоєння теоретичних положень та закріплення практичних навичок з питань раціонального використання м'ясної сировини та ефективного використання технологічних процесів, засобів з метою виготовлення високоякісної готової продукції. Це дозволить забезпечити дотримання технологій переробки м’ясної продукції у відповідності до державних стандартів.
|
|
Date |
2018-10-30T12:22:06Z
2018-10-30T12:22:06Z 2015 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практ. робіт студ. спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|