Запис Детальніше

Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
 
Subject технологічне обладнання
переробка м'яса
якісна продукція
переробка т азберігання
методологія прогнозування
контроль якості
 
Description Навчальна дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса» передбачає засвоєння теоретичних положень та закріплення практичних навичок з питань раціонального використання м'ясної сировини та ефективного використання технологічних процесів, засобів з метою виготовлення високоякісної готової продукції. Це дозволить забезпечити дотримання технологій переробки м’ясної продукції у відповідності до державних стандартів.
 
Date 2018-10-30T12:22:06Z
2018-10-30T12:22:06Z
2015
 
Type Book
 
Identifier Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практ. робіт студ. спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет