Запис Детальніше

Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів
 
Creator Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Туз, Максим Сергійович
Туз, Максим Сергеевич
Tuz, Maksym
 
Subject зерно
борошно
комбікорми
круповіддільні машини
технологія переробки
продукти харчування
 
Description Техніка і технологія виробництва борошна тісно пов'язані з роз-витком цивілізації. Тому історію розвитку борошномельного вироб-ництва доцільно розглядати за етапами розвитку людського суспільс-тва. Найбільш повний аналіз історичного розвитку борошномельного виробництва зробив професор Я. М. Купріц (1951 р.). Переробка зер-на в крупу чи борошно з'явилась з появою на Землі землеробства. В той далекий період люди навчились подрібнювати зерна примітивним знаряддям виробництва, яке пізніше назвали «зернотерками».
 
Date 2018-11-02T09:04:48Z
2018-11-02T09:04:48Z
2015
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів [Електронний ресурс] : метод .реком. щодо викон. лаб. робіт студ. денної форми навч. спец. 8.09010101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк, М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 139 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4797
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет