Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів
|
|
Creator |
Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan Туз, Максим Сергійович Туз, Максим Сергеевич Tuz, Maksym |
|
Subject |
зерно
борошно комбікорми круповіддільні машини технологія переробки продукти харчування |
|
Description |
Техніка і технологія виробництва борошна тісно пов'язані з роз-витком цивілізації. Тому історію розвитку борошномельного вироб-ництва доцільно розглядати за етапами розвитку людського суспільс-тва. Найбільш повний аналіз історичного розвитку борошномельного виробництва зробив професор Я. М. Купріц (1951 р.). Переробка зер-на в крупу чи борошно з'явилась з появою на Землі землеробства. В той далекий період люди навчились подрібнювати зерна примітивним знаряддям виробництва, яке пізніше назвали «зернотерками».
|
|
Date |
2018-11-02T09:04:48Z
2018-11-02T09:04:48Z 2015 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів [Електронний ресурс] : метод .реком. щодо викон. лаб. робіт студ. денної форми навч. спец. 8.09010101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк, М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 139 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4797 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|