Запис Детальніше

Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції
 
Creator Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
 
Subject сільськогосподарська продукція
технологія виробництва
тваринництво
м’ясна продуктивність
поживність кормів
зоогігієнічні вимоги
 
Description Сучасні високомеханізовані технології виробництва продукції тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше – максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами – зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва та вміло застосовували її на практиці.
 
Date 2018-11-02T10:19:32Z
2018-11-02T10:19:32Z
2015
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. робіт студ. денної та заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання агропромислового виробництва" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 52 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет