Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції
|
|
Creator |
Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич Galimov, Sergei |
|
Subject |
сільськогосподарська продукція
технологія виробництва тваринництво м’ясна продуктивність поживність кормів зоогігієнічні вимоги |
|
Description |
Сучасні високомеханізовані технології виробництва продукції тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше – максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами – зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва та вміло застосовували її на практиці.
|
|
Date |
2018-11-02T10:19:32Z
2018-11-02T10:19:32Z 2015 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. робіт студ. денної та заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання агропромислового виробництва" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 52 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|