Запис Детальніше

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
 
Creator Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
 
Subject рослинництво
зберігання і переробка
зерно
комбікорми
організація виробництва
післязбиральна обробка
 
Description Комплекс організаційних заходів щодо зберігання і переробки сільськогосподарської продукції ще донедавна здійснювала єдина державна система заготівель. Зокрема, товарне зерно зберігали виключно на державних хлібоприймальних пунктах, які постачали його великим підприємствам з виробництва борошна, крупів, пива, олії, комбікормів.
 
Date 2018-11-02T10:31:41Z
2018-11-02T10:31:41Z
2015
 
Type Book
 
Identifier Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 1 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. занять студ. денної та заочної форм навч. напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 95 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4802
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет